POLÉVKA:
A – Drůbeží vývar s fritátovými nudlemi (1,3,5,7,9)................ 28,-
B – Selská bramboračka (1,3,5)............ 28,-
Cena polévky k menu.......... 15,-
MENU
Menu 1 – Kovbojské fazole s klobásou, chléb (1,5).................. 119,-
Menu 2 – Karlovarská plněná vepřová kýta, šlehaná bramborová kaše, kyselý okurek (1,3,5,7) 129,-
Menu 3 – Vepřový řízek naruby, šťouchaný brambor, česnekový dip (1,3,5,7)....... 139,-
Menu 4 – Grilované kuřecí kousky na zeleninovém salátku (5)............... 149,-
Menu 5 – Smažená kuřecí kapsa plněná šunkou a sýrem, farmářské hranolky, domácí tatarská omáčka (1,3,5,7,10).............. 159,-
Menu 6 – Steak z vepřové krkovičky přelitý medovo-hořčičnou omáčkou, americký brambor (1,5,10)................. 169,-
Okurkový salátek ............ 35,-
Studené omáčky k menu:
Tatarská omáčka, Kečup, Česnekový, Bylinkový a Pikantní dip = jednotná cena:................ 25,-
NABÍDKA TÝDNE - (příprava cca 15 minut)
1. 150g Kuřecí prsíčko špikované mozzarellou a sušenými rajčaty, steakové hranolky (1,5,7) ..... 189,-
2. 150g Vepřové medailonky z panenky přelité omáčkou z barevného pepře, americký brambor (1,5,7) 199,-
3. 150g Tatarský biftek z Norského lososa podávaný s opečeným toastovým chlebem (1,4) ....... 225,
SMAŽENÁ JÍDLA - (příprava cca 15 minut)
150g Smažený vepřový řízek z krkovičky, vařené brambory (1,3,5)....................................... 149,-
150g Smažený kuřecí řízek, vařené brambory (1,3,5)................................................................ 149,-
RYBY - (příprava cca 15 minut)
150g Grilované filety z candáta na salátku z čerstvé zeleniny (4,5)............................................ 179,-
150g Pstruh na roštu, vařené brambory s petrželkou (4,5)........................................................... 179,-
SLADKÁ TEČKA pouze k hlavnímu jídlu:
Domácí palačinka s rozvarem lesního ovoce, zmrzlinou a šlehačkou (3,7)................................. 69,-
Smažený banán ve skořicovém těstíčku, horké lesní ovoce, zmrzlina, šlehačka (1,3,5,7)............ 79,-